Torskefilet med rotgrønnsaker og kikkerterpurre

2 pors

400 g torskefilet

3 gulerøtter

2 skiver kålrot

1 boks kikkerter

lime

Rensk og del gulrøtter og kålrot i terninger og kok de møre.

Krydre fisken med salt og pepper og stek den i litt nøytral olje. klem over litt lime

varm opp kikkerter og kjør den i en stavmikser med salt og pepper

Serveres med Kesam 1 % fett og agurksalat 

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre at nettsiden vår fungerer som det skal, og for å tilby deg best mulig brukeropplevelse.

Avanserte innstillinger

Du kan tilpasse dine informasjonskapsler-preferanser her. Aktiver eller deaktiver følgende kategorier og lagre valget ditt.

De essensielle informasjonskapslene er avgjørende for sikker og riktig drift av nettsiden vår og registreringsprosessen.
Funksjonelle informasjonskapsler husker preferansene dine for nettsiden vår og aktiverer dens tilpasning.
Ytelsesinformasjonskapsler overvåker ytelsen til nettsiden vår.
Markedsføringsinformasjonskapsler lar oss måle og analysere ytelsen til nettsiden vår.