Stekt torsk

Stekt torsk med gode råvarer er himmelsk og raskt å tilberede. Ingen hindringer og bruke annen hvit fisk. Stek torsken i samme panne som grønnsakene, det sparer dere for å bruke mer olje.
Kcal: 315
Protein: 46 g
karb: 11 g
Fett: 7,7 g
250 g torskefilet
½ løk
1 gulrot
2 st stangselleri stilker
3 stilker asparges
5-6 Cherry tomater
litt olje til steking - jeg brukte ½ ss - stekte i en teflonpanne
salt og pepper.
Del gulroten i 4 og kok den mør.
Rensk og del løk i biter, stekes litt i en panne, kutt stangselleri og tilsettes sammen med løken. Legg i aspargesen og tomatene i og la alt varmes i pannen til tomatene setter farge.
Varm en panne med litt olje og legg i fisken, krydre den med salt og pepper. Stek ca. 2 min på begge sider, alt etter hvor tykk torskefileten er.