Stekt torsk

Stekt torsk med gode råvarer er himmelsk og raskt å tilberede. Ingen hindringer og bruke annen hvit fisk. Stek torsken i samme panne som grønnsakene, det sparer dere for å bruke mer olje.

Kcal: 315

Protein: 46 g

karb: 11 g

Fett: 7,7 g

250 g torskefilet

½ løk

1 gulrot

2 st stangselleri stilker

3 stilker asparges

5-6 Cherry tomater

litt olje til steking - jeg brukte ½ ss - stekte i en teflonpanne

salt og pepper.

Del gulroten i 4 og kok den mør.

Rensk og del løk i biter, stekes litt i en panne, kutt stangselleri og tilsettes sammen med løken. Legg i aspargesen og tomatene i og la alt varmes i pannen til tomatene setter farge.

Varm en panne med litt olje og legg i fisken, krydre den med salt og pepper. Stek ca. 2 min på begge sider, alt etter hvor tykk torskefileten er.