Ragu bolognese

Ragu er en rett som kommer fra Italia, og er ofte brukt sammen med kjøtt. Her har jeg valgt karbonade deig sammen med tortellini. Tortellini er fylt pasta som er vanlig i Italia.
4 Porsjoner
pr. porsjon:
Kalorier 245
Proteiner 25 g
Karbohydrater 19
Fett 6 g
400 g karbonadedeig
1 løk
1 middels stor gulrot
½ squash
1 boks hakkede tomater
1 boks kidneybønner
2 stilker stangselleri i biter
1 kjøtt buljongterning
3 dl vann
2 stk laurbærblad
2 ts sukker
litt lime saft
100 g tortelloni puter
1 ss olje
salt og pepper
Rens løk, stangselleri og gulrot og del i biter, brunes i en gryte med litt olivenolje eller rapsolje til løken blir blank
Tilsett karbonadedeig og fin hakk den
Når karbonadedeigen er stekt, tilsettes squash og hakkede tomater.
Skyll kidneybønner i en sil med kaldt vann og tilsettes i gryta
Ha i vann, buljongterning og laurbærblad, rør godt om i gryta.
Smak til med salt og pepper
Press litt lime saft over ved servering
Småputre i 20 min i slutten av koketiden tilsettes tortellini.