Kyllingsuppe med bakte grønnsaker

Kyllingsuppe kokt med bakte rotgrønnsaker. Når rotgrønnsakene blir bakt/grillet får du frem en fin søt smak som setter en god smak på suppen. Samt de øvrige grønnsakene og kyllingen brunes litt i pannen for å fremheve smaken. Ved og brune løken litt i en panne, før du koker den, får en bort den spisse smaken og fremhever det søte.
2 store porsjoner
kcal: 268
Protein: 7 g.
Karb: 46 g.
Fett: 4 g.
300 g Kylling
300 g gulrot
120 g sommerkål
1 løk
2 fedd hvitløk
3 stilker stangselleri
1 stilk vårløk
200 g poteter
2 ts soyasau
1 ss eplesidereddik
1 ts sukker
1 stk kyllingkratterning
2 stk grønsaksterning
½ ts gurkemeie
½ ts ingefær
1 dl makaroni
salt og pepper
ca 1 liter vann
Bruk så lite olje som mulig når grønnsaker og kjøtt skal brunes :-)
Kok makaroni som henvist på pakken.
Ovn 200 g
Rens og del gulrot og poteter i biter, legg i en ildfast form med litt olje. Stek i 40 min
Rensk og del løk, selleri og vårløk i biter og brunes i en panne. Finhakk hvitløken og ha i sammen med løkblandingen. Når løken er godt brunet tilsettes kyllingen som er delt i biter og brun den lett. Tilsett kyllingtreninger og grønnsakstering, sommerkål og vannet.
Småputre i ca 5 min. Tilsett makaroni og gulrot og potetene helt til slutt
Smak til med salt og pepper