Kyllingsuppe med bakte grønnsaker

Kyllingsuppe kokt med bakte rotgrønnsaker. Når rotgrønnsakene blir bakt/grillet får du frem en fin søt smak som setter en god smak på suppen. Samt de øvrige grønnsakene og kyllingen brunes litt i pannen for å fremheve smaken. Ved og brune løken litt i en panne, før du koker den, får en bort den spisse smaken og fremhever det søte.

2 store porsjoner

kcal: 268

Protein: 7 g.

Karb: 46 g.

Fett: 4 g.


300 g Kylling

300 g gulrot

120 g sommerkål

1 løk

2 fedd hvitløk

3 stilker stangselleri

1 stilk vårløk

200 g poteter

2 ts soyasau

1 ss eplesidereddik

1 ts sukker

1 stk kyllingkratterning

2 stk grønsaksterning

½ ts gurkemeie

½ ts ingefær

1 dl makaroni

salt og pepper

ca 1 liter vann

Bruk så lite olje som mulig når grønnsaker og kjøtt skal brunes :-)

Kok makaroni som henvist på pakken.

Ovn 200 g

Rens og del gulrot og poteter i biter, legg i en ildfast form med litt olje. Stek i 40 min

Rensk og del løk, selleri og vårløk i biter og brunes i en panne. Finhakk hvitløken og ha i sammen med løkblandingen. Når løken er godt brunet tilsettes kyllingen som er delt i biter og brun den lett. Tilsett kyllingtreninger og grønnsakstering, sommerkål og vannet.

Småputre i ca 5 min. Tilsett makaroni og gulrot og potetene helt til slutt


Smak til med salt og pepper