Kyllingboller med pasta

2 pors

300 g kyllingkjøttdeig 

1 fedd hvitløk - presset

1 egg1 ts tørket basilikum 

1/4 dl griljermel

Bland alt godt sammen og la det svelle i ca 15 min

Form de til runde kjøttboller og la de trekke i hønsebuljong i ca 10-15 min

Tilbehør:

1/2 squash

1 box hermetiske tomater

1 stang stangselleri

1 stk. gulrot

250 g brokkoli/blomkål blanding (fryst)

3 dl hønsekraft (ferdig blandet)

olivenolje ( lite som mulig)

fersk basilikum 

salt og pepper.

Del squash i tynne skiver, rasp gulrot, del opp stangselleri i biter, del blomkål og brokkoli blandingen i mindre biter.

Ha alt i en gryte med litt olivenolje, brunes lett, tilsett hermetiske tomater, hønsekraft, la det putre i 15 min. tilsett fersk basilikum i slutten av koketiden.

Serveres med pasta.