Kyllingboller med pasta

2 pors
300 g kyllingkjøttdeig
1 fedd hvitløk - presset
1 egg1 ts tørket basilikum
1/4 dl griljermel
Bland alt godt sammen og la det svelle i ca 15 min
Form de til runde kjøttboller og la de trekke i hønsebuljong i ca 10-15 min
Tilbehør:
1/2 squash
1 box hermetiske tomater
1 stang stangselleri
1 stk. gulrot
250 g brokkoli/blomkål blanding (fryst)
3 dl hønsekraft (ferdig blandet)
olivenolje ( lite som mulig)
fersk basilikum
salt og pepper.
Del squash i tynne skiver, rasp gulrot, del opp stangselleri i biter, del blomkål og brokkoli blandingen i mindre biter.
Ha alt i en gryte med litt olivenolje, brunes lett, tilsett hermetiske tomater, hønsekraft, la det putre i 15 min. tilsett fersk basilikum i slutten av koketiden.
Serveres med pasta.

