Kylling stekt på laurbærblad

Ikke så vanlig og bruke laurbærblader når en steke kylling i ovn. Laurbærbladene setter litt ekstra smak på kyllingen. Kan bruke både kyllinglår og kyllingfilet.

Hvor mye fett det er i denne rettet avhenger av hvor mye olje dere bruker, mindre olje mindre fett. Jeg anbefaler kun og smøre formen med et tynt lag av olivenolje.

utregnet etter 1/2 ss med olivenolje

Fett; 8,1 g

kcal: 258

proteiner: 44 g

karbohydrater: 2 g

1 stk kyllinglær/kyllingfilet

½ pose laurbærblader

2 stk anis

2 fedd hvitløk

½ lime - saften av

Noen cherrytomater

Oregano

Timian

Rosmarin

Sett ovn på 200 g

Smør en ildfast form med litt olivenolje

Legg laurbærbladene i en ildfast form, legg kyllingen på laurbærbladene.

krydder kyllingen med salt, pepper, timian, rosmarin og oregano

Rens hvitløken og legg den sammen med kyllingen og tomatene

skvis over lime over det hele.

Stekes ca. 40 minutter. 


Server med en salat, ris eller etter eget ønske