Kylling stekt på laurbærblad

Ikke så vanlig og bruke laurbærblader når en steke kylling i ovn. Laurbærbladene setter litt ekstra smak på kyllingen. Kan bruke både kyllinglår og kyllingfilet.
Hvor mye fett det er i denne rettet avhenger av hvor mye olje dere bruker, mindre olje mindre fett. Jeg anbefaler kun og smøre formen med et tynt lag av olivenolje.
utregnet etter 1/2 ss med olivenolje
Fett; 8,1 g
kcal: 258
proteiner: 44 g
karbohydrater: 2 g
1 stk kyllinglær/kyllingfilet
½ pose laurbærblader
2 stk anis
2 fedd hvitløk
½ lime - saften av
Noen cherrytomater
Oregano
Timian
Rosmarin
Sett ovn på 200 g
Smør en ildfast form med litt olivenolje
Legg laurbærbladene i en ildfast form, legg kyllingen på laurbærbladene.
krydder kyllingen med salt, pepper, timian, rosmarin og oregano
Rens hvitløken og legg den sammen med kyllingen og tomatene
skvis over lime over det hele.
Stekes ca. 40 minutter.
Server med en salat, ris eller etter eget ønske