Bakte cherrytomater

Når en varmer tomatene får en frem sødmen som er i den og en nydelig tomatsmak.

Bakte tomater kan man bruke som tilbehør til mange retter. Ta frem ildfast formen og prøv selv. 

I stedet for rosmarin kan en godt bruke basilikum.


2 pors

250 g Cherrytomater med eller uten stilk

2 kvast fersk rosmarin

2 fedd hvitløk

1 ss olivenolje

Nykvernet salt og pepper

Sett stekeovnen på 180 grader

Legg tomatene i en ildfast form, strø over salt, pepper og litt olje, legg i hvitløksfedd og rosmarin. Stek dem i 20 minutter. Tomatene skal da ha fått litt farge og «trekket» seg litt sammen.

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre at nettsiden vår fungerer som det skal, og for å tilby deg best mulig brukeropplevelse.

Avanserte innstillinger

Du kan tilpasse dine informasjonskapsler-preferanser her. Aktiver eller deaktiver følgende kategorier og lagre valget ditt.

De essensielle informasjonskapslene er avgjørende for sikker og riktig drift av nettsiden vår og registreringsprosessen.
Funksjonelle informasjonskapsler husker preferansene dine for nettsiden vår og aktiverer dens tilpasning.
Ytelsesinformasjonskapsler overvåker ytelsen til nettsiden vår.
Markedsføringsinformasjonskapsler lar oss måle og analysere ytelsen til nettsiden vår.